Oficiální web florbalového klubu Chomutov
06.11.2019 | David Matula, foto: V. Kapuš

Dva zápasy na jihu Čech! Uhrají ženy body proti Dračicím a v Soběslavi?

Dva zápasy na jihu Čech! Uhrají ženy body proti Dračicím a v Soběslavi?
C H O M U T O V - Jihočeský trip čeká florbalistky Chomutova. Nejprve v sobotu po měsíci míří opět do Týna nad Vltavou, kde je očekávají místní Rudé Dračice, aby o den později nastoupily v Soběslavi, tedy na hřišti neoblíbeného soupeře. Mezi všemi týmy je jen minimální bodový rozdíl, a tak se bude bojovat o důležité body do tabulky.

Rudý Dračice MLADÝCH NADĚJÍ Týn:

Rudé Dračice, loňský osmifinálový soupeř v play-off (hráčky Týna uspěly v sérii výsledkem 2:0), byly také letošním soupeřem chomutovských florbalistek v osmifinále poháru Českého florbalu. Ve vzájemném utkání hraném na 3x15 minut nakonec slavily postup domácí Rudé Dračice, kterým se povedl zejména vstup do utkání, kdy rychle vedly 3:0. Chomutovanky utkání dokázaly slepenými góly zdramatizovat, nakonec však padly 2:4.

Sestava Rudé Dračice MLADÝCH NADĚJÍ Týn z posledního utkání:
Hráčky: Werbynská – Janoušková, Dokulilová, Vejvodová, Paďourková, Nováková, Zimová, Příhodová – Krátká, Stašková, Houzarová, Fáberová, Pavlovcová, Kratochvílová, Hašlová, Bezpalcová, Bočková, Minářová, Šímová
Trenér: Janoušek Ivan

Banes Florbal Soběslav:

Soběslav není tím nejpříjemnějším soupeřem chomutovských florbalistek. Od postupu do první ligy žen na sebe oba celky narážejí pravidelně a z osmi vzájemných zápasů mají lepší bilanci hráčky Soběslavi (5 vítězství). Navíc poslední dvě sezóny nedokázaly ženy Chomutova své soupeřky porazit a uhrály pouze bod za porážku po samostatných nájezdech 7:8. I vzhledem k vzájemných bilancím nemá tedy smysl koukat na tabulku soutěže, kde je právě Soběslav posledním týmem, avšak s dvěma utkáními k dobru.

Sestava Banes Florbal Soběslav z posledního utkání:
Hráčky: Kozáková (Hnojnová) – Šraierová, Kabešová P., Břízová, Šťastná – Dostálová, Hrnečková, Michalová, Kabešová M., Vojtová, Tupá, Křivánková, Straková, Juhaňáková
Trenér: Mendl Tomáš

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři