Oficiální web florbalového klubu Chomutov
30.10.2019 | Lenka Láryšová, Foto: Vladimír Kapuš (www.fotokapus.cz)

O víkendu hráli dívky i chlapci – jak si vedli o posledním říjnovém víkendu?

O víkendu hráli dívky i chlapci – jak si vedli o posledním říjnovém víkendu?
C H O M U T O V - Junioři B své soupeře přivítali na domácím hřišti, na kterém jim to moc „nelepilo“. Prvně vzdorovali Litvínovu a hned poté Děčínu. Ani s jedním soupeřem ale nepřišla výhra. Představili se také starší žáci a starší žákyně.

Junioři B po poslední výhře neúspěšní

Chomutovští junioři hráli doma, ale výhoda domácího prostředí se neprojevila. V prvním zápase se střetli se sousedními Bivoji. Naši hráči si nevedli špatně – po dvou třetinách byl výsledek vyrovnaný (2:2). Ale poslední část se stala osudnou. Hned v počátku přišla vlastní branka a vzápětí litvínovští hráči dvě úspěšně zakončené akce. Junioři se snažili výsledek dorovnat, dokonce od toho nebyli daleko, ale nakonec naši bojovníci odešli ze hřiště poraženi – 4:6. Ve druhém zápase se florbalisté střetli s Děčínem. V tomto duelu se už o moc vyrovnané utkání nejednalo. Chomutovští hráči byli vylučovaní a děčínský soupeř využíval sebemenších chyb. Nakonec Chomutovští odešli ze hřiště s nulou – 0:7.

Padesátiprocentní úspěch starších žáků

Do duelů nastoupili starší žáci v obou koších. V prvním koši se hráči týmu Florbal Chomutov střetli tváří tvář s Českou Lípou white, Florbalem Ústí, FBC Libercem a Bivoji Litvínov. S Českou Lípou a Libercem se hráči rvali jako lvi o kořist, ale nakonec podlehli 5:7 a 3:8. Zato druhá polovina hracího dne byla úspěšná. „Strži“ porazili Ústí – 2:1 a Litvínov – 8:5, čímž si udrželi pozici v prvním koši

V šestém koši o udržení bojovali hráči celku Florbal Chomutov Domeček. Těm se tolik nedařilo, jelikož ani jeden zápas nevyhráli a svou pozici v šestém koši neudrželi.

Když už zmiňujeme starší žáky, nesmíme zapomenout ani na naše starší žákyně, které si vedly velice dobře. V prvním zápase si naše hrdinky počíhaly na Českou Lípu a porazily ji 10:6. Ve druhém utkání sice podlehly 1:7 Turnovu, ale v posledním střetu si reputaci napravily a 5:3 porazily Štětí.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři