Oficiální web florbalového klubu Chomutov
10.10.2019 | Redakce, foto. V.Kapuš

Další víkendový dvojzápas žen. Derby s Lítvínovem a osmifinále poháru v Týně!

Další víkendový dvojzápas žen. Derby s Lítvínovem a osmifinále poháru v Týně!
C H O M U T O V - Zápasové tempo neustává, a tak ženy o víkendu čekají další dva zápasy. V sobotu míří k pikantnímu derby na hřiště sousedního Litvínova, aby v neděli nastoupily v osmifinále poháru v dalekém Týně nad Vltavou. Zejména na třaskavé derby s Bivojkami jste všichni příznivci chomutovské florbalu zváni! Zápas startuje ve 14:30 ve sportovní hale SPORTaS u Koldomu v Litvínově.

SK Bivojky Litvínov:

Těžko si v lize představit většího rivala než je tým Litvínova. Samotné derby navíc dostalo ještě pikantnější příchuť poté, co hned trojice hráček zamířila těsně před začátkem sezóny z Chomutova právě k Bivojkám. V loňském ročníku na sebe oba týmy narazily hned pětkrát a ve všech zápasech uspěly hráčky Chomutova. Poslední vzájemný souboj je potom z prvního kola poháru Českého florbalu, kdy uspěly Bivojky 3:4. „Půjde o derby a na to se všichni těšíme. Soupisku soupeře neřešíme, koncentrujeme se na svůj výkon. Věřím, že jsme připraveni v utkání nechat všechno a vybojovat další tři body do tabulky,“ konstatuje před zápasem asistent trenéra David Matula.

Sestava SK Bivojky Litvínov z minulého utkání:
Hráčky: Soukupová – Šulcová, Fleišerová, Svobodová K., Arazimová, Kopýtková, Svobodová L., Janouchová, Prosná, Slavíková, Rumlová, Netušilová, Vytrhlíková, Střihavková, Černá
Trenér: Všetula Vadim

Rudý Dračice MLADÝCH NADĚJÍ Týn:

Osmifinálový soupeř v poháru Českého florbalu chomutovských florbalistek jsou Rudé Dračice z Týna. Soupeř dobře známý, jelikož oba celky na sebe narážejí také v rámci prvoligové soutěže. Navíc v loňském play-off na sebe oba týmy narazily hned v prvním kole. Z postupu se radovaly hráčky Týna, které uspěly v sérii 2:0, a postoupily do čtvrtfinále.

Sestava Rudé Dračice MLADÝCH NADĚJÍ Týn z posledního utkání:
Hráčky: Werbynská – Janoušková, Dokulilová, Vejvodová, Paďourková, Zimová, Příhodová – Krátká, Stašková, Houzarová, Fáberová, Kratochvílová, Hašlová, Bezpalcová, Bočková, Minářová, Šímová
Trenér: Janoušek Ivan

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři