Oficiální web florbalového klubu Chomutov
06.10.2019 | Redakce

TOP 10 rozvojových projektů Florbal Chomutov, aneb co nového v létě?

TOP 10 rozvojových projektů Florbal Chomutov, aneb co nového v létě?
C H O M U T O V - V mezidobí mezi dvěma sezónami jsme v Chomutově rozhodně nezaháleli. Připravili jsme spoustu novinek a vdechli jsme život několika nových projektům. Celou řadu z nich jste jistě zaznamenali, ovšem není na škodu si vše stručně připomenout. Zase jsme se o další kus přiblížili našemu ideálu. Ale nebojte se, jsme si vědomi, že ještě spoustu práce máme před sebou a těšíme se na ni!

1. Náborový web mujflorbal.cz

Unikátní náborový web! Slouží pro první kontakt s naším klubem. Už žádné složité hledání kontaktů, tréninků a ročníků. Tento web nabízí personifikovaný obsah, jasné, stručné a přehledné informace přesně na míru každéhomu uživateli a to na jedné straně. Pokud jste ho ještě nenavštívili, koukněte na www.mujflorbal.cz.

2. Fanklub

V srpnu založil náš oddíl oficiální fanklub a během prvních dvou měsíců v něm registroval více než šedesát členů! Fanklub je určen pro všechny, kteří ještě nejsou členy našeho klubu a nejsou aktivními hráči. Mohou to být rodiče, sourozenci, příznivci a další. Za symbolický roční poplatek 300 Kč získáte volné vstupy na zápasy A týmu a také zápasový dres s vlastním jménem a číslem! Více informací v tomto článku: Zakládáme fanklub! Registruj se nyní a získej volné vstupy a vlastní dres!.

3. Povrch do SH Březenecká

Nedostatek kapacity pro tréninky, zápasy a turnaje v minulé sezóně způsobil, že některé kategorie ani jednou v roce nehrály v Chomutově. Své domácí turnaje jsme pořádali ve Strupčicích, ve Spořicích, v Kadani nebo v Mostě. Na základě toho vyvinul náš klub iniciativu a rozhodl se investovat do dlouhodobého pronájmu sportovního povrchu, díky kterému se trochu opomenutá Sportovní hala na Březenecké stala plnohodnotnou druhou tréninkovou a zápasovou halou. Budeme zde pořádat všechny akce, které se z kapacitních důvodů nevejdou do Městské sportovní haly.

4. Generální partner A týmu

Poprvé v historii máme generálního partnera A týmu. Stala se jím regionální společnost HEROS servis s.r.o. Smlouva o generálním partnerství byla podepsána v den startu první ligy, do které náš A tým nastoupil pod názvem HEROS Florbal Chomutov.

Více informací v článku: Společnost HEROS servis s.r.o. novým generálním partnerem A týmu mužů.

5. Maskot Márty

Jako jeden z prvních florbalových klubů v republice jsme představili vlastního maskota! Čtyři roky po změně loga a názvu jsme tak vytvořením maskota udělali další krok k dotvoření celkové identity klubu. Čertík Márty se účastí klubových akcí, náborů a mládežnických turnajů.

Navštivte Mártyho web!

6. Partnerské školy

Florbal Chomutov měl dosud dvě partnerské základní školy, na kterých vedl tréninkové skupiny. Jednalo se o ZŠ Chomutov, Březenecká a ZŠ Jirkov, Studentská. K nim na podzim přibyly ZŠ Chomutov, Duhová cesta a ZŠ Chomutov, Zahradní. Další spolupráce by měly být navázány v příštích měsících. Rozšiřování skupiny partnerských škol, organizace florbalových kroužků a materiální, organizační i finanční podpora těchto kroužků na školách je jednou z hlavních priorit klubu pro letošní sezónu.

7. Ukázkové hodiny florbalu

Nabitý program měl hned na začátku školního roku náš maskot Márty. Společně s ním jsme totiž organizovali ukázkové hodiny florbalu na sedmi chomutovských a jirkovských školách. Oslovili jsme více než 700 školáků z prvního stupně, ukázali jim florbal a společně jsme si zatrénovali.

8. Spuštění klubového e-shopu

Zrušili jsme kamenný fanshop, na konci léta proběhl výprodej posledních skladových zůstatků. Nahradili jsme ho internetovým obchodem, kde si každý může objednat oblečení nebo doplňky s motivem Florbal Chomutov dle vlastního výběru a z pohodlí domova. Dodací lhůta je 4-6 týdnů. Hned v prvních hodinách existence registroval nový internetový obchod množství objednávek. Věříme, že se vše bude líbit!

Navštivte nový E-shop Florbal Chomutov.

9. Trenérský tým

Toto by rozhodně nemělo zapadnout! Největší přidaná hodnota Florbalu Chomutov je v lidech. Již tak velmi kvalitní trenérský tým během léta posílily uznávané osobnosti našeho regionu Lukáš Pekárek a Petr Neumaier, kteří nově vedou kategorie elévů, resp. mladších žáků. V tuto chvíli tak máme plně profesionálního trenéra u každého družstva naší chlapecké struktury. Cílem je v horizontu příštích dvou let profesionalizovat také trenérskou strukturu dívčích týmů.

10. Červená zóna

Florbal Chomutov mezi TOP 12 kluby v republice? Je to tak! Velkým oceněním naší práce je zařazení našeho klubu mezi dvanáct nejlépe hodnocených klubů v republice. Žebříček sestavoval Český florbal pro potřeby komplexního programu rozvoje oddílů a zohledňoval organizační, personální, sportovní, marketingové a finanční nastavení téměř stovky přihlášených oddílů. Florbal Chomutov byl zařazen do tzv. červené skupiny, tedy mezi TOP12 klubů v republice.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři