Oficiální web florbalového klubu Chomutov
03.10.2019 | Redakce

Ženy čeká těžký dvojzápas! Nejprve vedoucí Tigers a potom Vinohrady

Ženy čeká těžký dvojzápas! Nejprve vedoucí Tigers a potom Vinohrady
C H O M U T O V - První liga žen pokračuje o víkendu dalšími dvěma koly a tým žen čeká těžký domácí dvojzápas. Nejprve v sobotu změří síly s vedoucím týmem Prague Tigers Nehvizdy a o den později se postaví velkému rivalovi TJ Sokol Královské Vinohrady. Sobotní utkání se odehraje ve sportovní hale na Březenecké od 17:30, v neděli se již bude hrát v městské sportovní hale od 16:00. Přijďte ženy podpořit a pomoci vybojovat další body do tabulky!

Prague Tigers Nehvizdy:

Florbalistky pražského celku jsou tak trochu neznámou, jelikož půjde vůbec o první vzájemné střetnutí obou týmů. Vstup do sezony měly však hráčky Tigers povedený, když si v obou zápasech s chutí zastřílely. Nejprve přehrály Českou Lípu 11:2, následně přidaly ještě o jednu branku více a porazily Ústí nad Labem 12:2. Skóre 23:4 tak působí impozantně, avšak každý zápas bývá jiný. „Tým Nehvizd je pro nás neznámou, každopádně z výsledků je vidět, že branky určitě střílet umí. Věřím však, že doma ukážeme svou kvalitu a utkání zvládneme,“ říká asistent trenéra David Matula.

Sestava Prague Tigers Nehvizdy z minulého utkání:
Hráčky: Pilšáková Martina, Husarčíková Kamila – Junková Gabriela, Hamplová Kateřina, Balcárková Kristýna, Vávrová Gabriela, Nejedlá Pavlína, Zimina Maria, Červená Nikola, Lálová Gabriela, Prokšanová Jana, Strašíková Lucie, Sládková Tereza, Lamblová Martina, Köhlerová Lucie, Kašparová Lucie, Dvořáková Eliška
Trenér: Večeřa Tomáš

TJ Sokol Královské Vinohrady:

Tým SKV čeká po pádu z nejvyšší soutěže druhý prvoligový ročník, takže s druhým soupeřem z hlavního města toho florbalistky Chomutova zatím také moc neodehrály. V historii registrujeme pouze čtyři vzájemné duely, přičemž ty ligové vyhrálo SKV vždy o pět branek (4:9 a 0:5). Pohárové utkání před pěti lety skočilo taktéž vítězstvím Vinohrad 8:1. Poslední vzájemný duel se uskutečnil v letošním přípravném období, kdy se oba celky střetly v rámci přípravy. Domácí SKV zvítězilo 4:0. „Soupeře jsme měli možnost vidět v létě a je to velmi silný celek. Víme, že ještě došlo k posílení týmu, takže nás nečeká nic lehkého. Respektujeme sílu soupeře, ale rozhodně do utkání půjdeme nebojácně a porveme se o body,“ konstatuje David Matula.

Sestava TJ Sokol Královské Vinohrady z posledního utkání:
Hráčky: Kuchyňková Eliška, Vyrobíková Jana – Nigrinová Aneta, Hrušková Ivana, Snopová Karolína, Trunečková Tereza, Bursová Nikola, Vejvodová Kristýna, Bartůňková Kateřina, Kutnarová Anna, Kalivodová Aneta, Skalická Adéla, Rybínová Kateřina, Dobisiková Anežka, Kratochvílová Dominika
Trenér: Sigl Jonáš

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři