Oficiální web florbalového klubu Chomutov
07.09.2019 | Tisková zpráva

Společnost HEROS servis s.r.o. novým generálním partnerem A týmu mužů

Společnost HEROS servis s.r.o. novým generálním partnerem A týmu mužů
C H O M U T O V – Před startem nové sezóny získal chomutovský florbal důležitého strategického partnera. Generálním partnerem A týmu mužů se od sezóny 2019/2020 stává společnost HEROS servis s.r.o. Nové partnerství stvrdili zástupci obou stran svými podpisy symbolicky v den startu nového ročníku první ligy mužů, do kterého půjde tým pod novým názvem HEROS Florbal Chomutov.
V sobotu 7. září přesně v 17:00, tedy pouhou hodinu před začátkem prvního domácího ligového utkání nové sezóny, došlo na tiskové konferenci v Městské sportovní hale ke slavnostnímu podpisu smlouvy mezi klubem Florbal Chomutov a společností HEROS servis s.r.o. Na základě této smlouvy se společnost HEROS stává od sezóny 2019/2020 generálním partnerem A týmu mužů.

Došlo tím k propojení dvou dlouhodobě úspěšných regionálních značek. HEROS servis, jakožto člen konsorcia IBA – HEROS, je společnost s téměř třicetiletou historií v oblasti komerční bezpečnosti s nejmodernějším technologickým vybavením pro ostrahu objektů. V současné době tyto společnosti zaměstnávají více než 160 zaměstnanců a řadí se tím mezi významné zaměstnavatele v Ústeckém regionu.

Florbal Chomutov je po dvaceti letech existence již tradičním florbalovým klubem v Česku. Během posledních třinácti let se mužský A tým probojoval z krajského přeboru až do druhé nejvyšší soutěže, tedy o plné čtyři soutěže výše. Nejvyšší celostátní soutěže hrají též junioři a dorostenci.

„Nově uzavřené partnerství by mělo být dalším důležitým krokem v naší cestě na úplný vrchol. Vážím si důvěry a otevřenosti, s jakou se toto partnerství rodilo a věřím, že jsme na počátku dlouhé a oboustranně úspěšné spolupráce,“ říká předseda klubu Florbal Chomutov Martin Bocian.

Zvykněte si tedy na nové spojení…

Dámy a pánové, představujeme HEROS Florbal Chomutov!

HEROS: Vnímáme dlouhodobé vize a jasný cíl!

Václav VILD, jednatel společnosti a ředitel divize SECURITY:

Naše partnerské spojení, které jsme v dnešním odpoledním čase slavnostně stvrdili podepsáním smlouvy pro sezónu 2019/2020 nás utvrzuje v tom, že pokud se sejdou společně skvělí lidé, kteří vědí kam a jakým směrem chtějí věnovat své úsilí a čas v následujících letech, může to být prospěšné oběma stranám.

U Chomutovských florbalistů vnímáme ten správný drive, nadšení a především ucelené vize, které mají dlouhodobý směr a jasný cíl, který si troufám říci, že je postaven na dobrých základech. Prostě jsme si vzájemně „sedli“ a to je asi nejdůležitější.

Prezentované cíle pro tuto sezónu spojené s rozšířením mládežnické základny už od těch nejmenších hráčů v přípravce, ucelený záměr s týmem „A“ a další aspekty, které nám byly Martinem Bocianem a Petrem Pastorem odprezentovány, nás přesvědčily o správnosti tohoto rozhodnutí.

Řadu let se naše společnosti snaží podporovat místní podnikatele či organizace, které jsou spjaty s naším regionem, také - jako my zde platí daně a potýkají se s běžnými podnikatelskými problémy, které nám stát mnohdy neusnadňuje. Nyní chceme z části věnovat svůj čas i finanční prostředky sportu, který má „našlápnuto“ a jsme ochotni mu být nápomocni nejen finančními prostředky, ale také třeba mentorováním v oblasti ekonomiky.

Co vím jistě je, že do toho, jak mají hrát, jim zcela jistě mluvit nebudeme… (smích)

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři