Oficiální web florbalového klubu Chomutov
28.02.2019 | Lenka Láryšová, Foto: Vladimír Kapuš (www.fotokapus.cz)

Poslední souboje v základní části svedou ženy se Soběslaví a Týnem

Poslední souboje v základní části svedou ženy se Soběslaví a Týnem
C H O M U T O V - Ženy čeká poslední víkend, kdy budou bojovat v rámci základní části 1. ligy žen. Na tuto sobotu a neděli je čeká šestý a sedmý tým tabulky – Soběslav a Týn. Ženy sice mají postup ze třetí pozice jasný, ale rivalita bude ve vzájemných duelech hrát velikou roli. Jak si ženy povedou?

BANES FLORBAL SOBĚSLAV

V sobotu ženy čeká Soběslav, šestý tým tabulky, který stále bojuje o čtvrtou příčku.

Chomutov se Soběslaví střetl v této sezóně jen jednou a nebyl to vůbec dobrý zápas. Po první třetině již chomutovské hráčky prohrávaly 0:4 a po druhé dokonce 0:6. Až v poslední dvacetiminutovce se snažily své manko dohnat, ale to již nestihly a podlehly 4:8.

Do druhé části sezóny nevstoupila Soběslav vůbec dobře, ale přesto byla schopná se vyšplhat na vyšší příčky. Prvně prohrála s Mladou Boleslaví – 7:12, poté s Litvínovem 7:8, Turnovem 8:10, Vinohrady 3:11 a 4:8. Na druhou stranu hráčky Soběslavi vyhrály s Týnem 8:7p a 6:5 s Texasem.

RUDÝ DRAČICE MLADÝCH NADĚJÍ TÝN

Týnské Dračice čekají chomutovské ženy v neděli. Týn je sice nováček 1. ligy, ale přesto si nevede vůbec špatně. Momentálně jsou na 7. příčce a stále mají šanci vyhoupnout se výše.

S tímto celkem se naše ženy střetly taktéž jednou. Sice zápas začaly velice dobře, po čtyřiceti minutách vedly 3:0, ale pak přišel zvrat, kdy třetí třetinu ovládly týnské dračice a pár vteřin před koncem zápas srovnaly na 3:3. Zápas došel až do nájezdů, kde štěstí přálo Chomutovu, který tak zvítězil 4:3.

Druhá část sezóny se Rudým dračicím dosti vyvedla, sice tam bylo pár proher, jako například 0:6 s Mladou Boleslaví, 7:8p se Soběslaví a 2:4 s Vinohrady. Zbylé zápasy ale ovládly s přehledem, což jim dopomohlo se dostat na sedmou příčku tabulky. Poradily si nejen s Turnovem 7:2, ale také s Českou Lípou 8:6, Texasem 8:2 a 5:4p.

Platinový partner

Významní partneři

Hlavní partneři